Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

36982 banden

Premium
Banden Nokian

Bandenprijzen Nokian - Koop een band Nokian goedkope

Alle prijzen Nokian, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Nokian goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Nokian is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Nokian kopen?

Winterbanden Nokian zijn zeer geavanceerd. Ze zijn ontworpen voor veilig rijden op de meest besneeuwde of ijzige wegen.

Sterke punten: Winter Specialist | Extreme omstandigheden | Veiligheid

+

Tips voor het kiezen van een band Nokian

De Wr Suv 4 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Wetproof tot de beste natte grip met een score A van en de Seasonproof is de stilste met 67 dB. Gemiddelde bandenprijzen Nokian is 179.3 € en de Iline is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Nokian gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Nokian : winterbandenspecialist

Goedkope Nokian winterbanden

Het merk is Nokian gespecialiseerd in winterbanden. Oorspronkelijk afkomstig uit Finland, produceert Nokian Tyres een indrukwekkend assortiment zeer efficiënte winterbanden. Ontdek de Hakkapelitta 7-band of de W+-band tegen een gereduceerde prijs op onze vergelijker. De zeer betrouwbare banden vestigen Nokian een nieuw wereldsnelheidsrecord op ijs met een elektrisch voertuig dat 252,09 km/u haalt.

Het assortiment zomerbanden

Nokian Ook voor zomerbanden is er een breed scala aan banden. De Nokian z-bandLine is een van de sportiefste zomerbanden met de beste grip op nat wegdek. Rijd veilig op sneeuw met banden. Er is ook een assortiment voor SUV's beschikbaar, waarmee de rijeigenschappen en de veiligheid van grotere voertuigen worden geoptimaliseerd.

Geschiedenis van Nokian

Nokian Banden zijn de grootste bandenfabrikant in Noord-Europa. Met een sterke aanwezigheid in Rusland en de Scandinavische landen is dit van oorsprong Finse merk gespecialiseerd in winterbanden. Het bedrijf werd in 1988 opgericht en ontwikkelde zich zeer snel tot een van de toonaangevende bandenfabrikanten ter wereld.

Onze bandaanbiedingen Nokian

Bespaar geld op goedkope Nokian banden. Profiteer van deze kortingen en promoties om hoogwaardige, laaggeprijsde winterbanden Nokian te kopen.