Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

36569 banden

Premium
Banden Continental

Bandenprijzen Continental - Koop een band Continental goedkope

Alle prijzen Continental, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Continental goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Continental is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Continental kopen?

Continental is het beste van de Duitse kwaliteit. Of het nu gaat om auto's, SUV's, bedrijfswagens of motoren, de banden Continental zorgen voor uw veiligheid op alle terreinen en in alle weersomstandigheden.

Sterke punten : Duitse kwaliteit | Duurzaamheid | Tractie | UHP-banden

+

Tips voor het kiezen van een band Continental

De Ecoplus Ht3 is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de Conti Sport Contact 5 tot de beste natte grip met een score A van en de Conti Premium Contact is de stilste met 67 dB. Gemiddelde bandenprijzen Continental is 167.6 € en de Conti Twist is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Continental gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Het assortiment banden Continental

Hoogwaardige zomerbanden

Profiteer van kortingen op ContiPremiumContact zomerbanden. Een uitgebalanceerde reeks banden die de nadruk legt op het rijcomfort. De unieke "3-D groove" technologie, die uniek is in de wereld, optimaliseert de remprestaties op droog of nat wegdek en voorkomt het risico op aquaplaning. ook biedt ContiEcoContact Continental groene banden aan. Sportbanden zijn te kiezen uit het Conti Contact assortiment.

Het hele jaar door veilig rijden

Kies een all-season Continental band voor het hele jaar door. Er zijn vele maten beschikbaar: 13 inch, 14 inch, 15 inch, 17 inch, 18 inch. Profiteer van kortingen voor het verkrijgen van seizoensbanden voor uw Continental VancoFourbedrijfswagen.

Profiteer van belangrijke promoties op het gehele assortiment winterbanden van ContiWinterContact tegen lage prijzen. Koop uw ContiWinter Continental Contact-sneeuwbanden op onze site en blijf genieten van de weg ondanks het slechte weer!

Geschiedenis van Continental

Continental is een Duits bedrijf dat in 1871 in Hannover werd opgericht en gespecialiseerd is in de productie van banden. Uniroyal BlackstoneHet is een multinationale onderneming die levert aan grote autofabrikanten zoals BMW, Ford, Ta, ToyoRenault, Peugeot, Nissan, Opel en Porsche.

Onze bandenaanbiedingen Continental

Geniet van Duitse kwaliteit tegen de beste prijs. Ontdek nu onze goedkope banden Continental voor uw volgende aankoop!