Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

41560 banden

Budget
Banden Barum

Bandenprijzen Barum - Koop een band Barum goedkope

Alle prijzen Barum, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Barum goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Barum is noodzakelijkerwijs beneden!

Veiligheid, wegcomfort en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden van het bandenmerk.

Hoogtepunten Behandeling | Hechting | Lage prijs

+

Tips voor het kiezen van een band Barum

De Bravuris 5 HM is het meest brandstofefficiënt met een score van C, de Vanis Allseason tot de beste natte grip met een score A van en de Brillantis 2 is de stilste met 70 dB. Gemiddelde bandenprijzen Barum is 101.5 € en de Polaris 5 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Barum gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Met Barum welke voordelen?

Een band Barum wil aan alle mogelijke eisen van bestuurders voldoen. Om dit te doen, heeft het merk een breed scala aan banden om bestuurders van personenauto's, bedrijfsvoertuigen en zelfs campers tevreden te stellen. Bovendien past Barum s zich ook aan de grote avonturiers aan dankzij banden die uitsluitend bestemd zijn voor vierwielaandrijving. Het merk richt zich op de productie van hoogwaardige banden, waarbij een betaalbare aanschafprijs voor iedereen toegankelijk blijft.

De beste banden Barum

Het assortiment winterbanden bestaat uit het model Polaris 3 of de Snovanis 2. Als u op zoek bent naar een zomerband, zoek dan bijvoorbeeld naar het model Bravuris of Quartaris.

Geschiedenis van Barum

In 1945 werd het merk Barum in Tsjechië geboren. Sindsdien is dit merk, dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van banden, aangekocht door een van de leiders in deze markt: .

Onze aanbiedingen op banden Barum

Profiteer van de beste prijs op onze goedkope banden Barum . Een model van dit merk is de garantie voor een slimme aankoop dankzij de interessante prijs-kwaliteitverhouding. Onze kortingen en andere promoties wachten op u op onze vergelijker!