Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

41210 banden

Budget
Banden Kumho

Bandenprijzen Kumho - Koop een band Kumho goedkope

Alle prijzen Kumho, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Kumho goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Kumho is noodzakelijkerwijs beneden!

WAAROM ZOU JE KUMHO-BANDEN KOPEN?

Bekend om de kwaliteit van hun ontwerp, zijn banden ook Kumho aantrekkelijk vanwege hun respect voor het milieu, hun vermogen om veiligheid op de weg te bieden, maar ook vanwege hun uithoudingsvermogen.

Sterke punten Ecologische band | Ontwerp | Veiligheid | Duurzaamheid

+

Tips voor het kiezen van een band Kumho

De Wattrun Vs31 is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de Crugen Hp91 tot de beste natte grip met een score A van en de Kl33 City Venture Comfort is de stilste met 61 dB. Gemiddelde bandenprijzen Kumho is 103.5 € en de Wintercraft Wp51 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Kumho gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Alle goedkope banden

Zomerse designbanden Kumho

Bij Kumho, worden de zijwanden van de banden voorzien van een uitzonderlijk design, terwijl ze profiteren van state-of-the-art technologie, zodat het merk in dit opzicht vele prijzen heeft gewonnen. De Ecowing ES01 KH27 zomerband is in 2013 bekroond met de Red Dot Design Award. In 2012 werd het model Ecsta LE KU39 Sport bekroond met de eerste designprijs op het International Forum Design Hannover.

Bespaar brandstof met banden Kumho

De banden Kumho u toelaten ombrandstof verbranden dankzij de technologische vooruitgang die ingenieurs hebben ontwikkeld in de R&D-centra. Als gevolg daarvan is het de eerste fabrikant in Korea die een milieuvriendelijke band met een A-rating voor brandstofefficiëntie en een B-rating voor grip op nat wegdek aanbiedt. Dit is het geval met de Ecowing Es01 band.

Banden voor SUV's en 4x4's

In de winter heeft u geschikte banden nodig. Het Koreaanse merk biedt zijn gamma winterbanden aan om uw SUV of 4x4 een boost te geven. Kies voor de KW22 voor zijn uitstekende grip en stabiliteit op besneeuwde of ijzige wegen. De I`ZEN RV KC15 band maakt indruk met zijn goede tractie op sneeuw.

Geschiedenis van Kumho

Kumho Tyre werd in 1960 opgericht in Seoel, Zuid-Korea. Sindsdien is het merk voortdurend in ontwikkeling en behoort het vandaag de dag tot de top 20 van de bandenreuzen in de wereld.

Onze aanbiedingen op banden Kumho

Voor een aankoop van goedkope kumho-banden vindt u hier het model dat u zoekt. Bespaar geld door korting te krijgen. Vergelijk gewoon de prijzen van de banden.