Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

36370 banden

Budget
Banden Fulda

Bandenprijzen Fulda - Koop een band Fulda goedkope

Alle prijzen Fulda, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Fulda goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Fulda is noodzakelijkerwijs beneden!

Kwaliteit tegen lage prijzen is het doel van het merk Performances en grip gegarandeerd!

Hoogtepunten Confort rijdend op | Hechting | Aantrekkelijke prijzen

+

Tips voor het kiezen van een band Fulda

De Conveo Tour 2 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Sport Control 2 tot de beste natte grip met een score A van en de Kristall Montero 2 is de stilste met 66 dB. Gemiddelde bandenprijzen Fulda is 95.3 € en de Kristall Montero 2 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Fulda gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Om het merk Fulda te kiezen?

Banden Fulda worden gebruikt op personenauto's, lichte vrachtwagens, bestelwagens en SUV's. Dankzij de high performance-banden vermijdt u zeker risico's op aquaplaning, want u profiteert van een optimale wegligging. Voor de winterse wegen kunt u kiezen tussen een Fulda Kristall ijssneeuwband of een Kristall ijswinterband Conveo Trac. Als het goed weer is, zullen we deze banden moeten vervangen en de voorkeur geven aan zomerbanden of bijvoorbeeld. Ontdek welke kortingen er op deze banden beschikbaar zijn via onze site.

Geschiedenis van Fulda

Fulda is een in Duitsland gevestigd bandenmerk. Met een productie van ongeveer 7 miljoen banden per jaar heeft dit merk zich op diverse buitenlandse markten gevestigd en heeft het aan de behoeften van diverse bestuurders kunnen voldoen. Het merk werd in 1900 in Duitsland opgericht en heeft in de loop der jaren voortdurend Fulda zijn knowhow getoond om vandaag de dag een breed gamma aan banden aan te bieden dat geschikt is voor zowel 4x4- als personenwagens. In het begin van zijn bestaan produceerde deze bandenfabrikant uitsluitend rubber voor vrachtwagens, want pas in 1933 werd de eerste band voor Fulda een auto ontdekt.

Onze aanbiedingen op banden Fulda

Door te surfen op onze site vindt u alle actuele promoties op het bandenassortiment Fulda. Profiteer voor uw volgende aankoop van banden Fuldavan de beste tarieven door de prijzen te vergelijken!