Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

41560 banden

Budget
Banden Kenda

Bandenprijzen Kenda - Koop een band Kenda goedkope

Alle prijzen Kenda, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Kenda goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Kenda is noodzakelijkerwijs beneden!

Kenda is een merk met een goede kwaliteit/prijsverhouding dat kwaliteitsbanden, grip en voor alle soorten voertuigen biedt.

Hoogtepunten Laag tarief | Hechting | Behandeling

+

Tips voor het kiezen van een band Kenda

De K546f Speedracer is het meest brandstofefficiënt met een score van C, de Kargo Pro Kr16 tot de beste natte grip met een score B van en de Kr16 Kargo Pro is de stilste met 70 dB. Gemiddelde bandenprijzen Kenda is 112.9 € en de K 413 F+r is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Kenda gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Het assortiment banden Kenda

Het merk Kenda heeft een zeer uitgebreid assortiment banden en wil aan alle behoeften van de automobilist voldoen. Daarom zijn de banden van toepassing op auto's, 4x4's, SUV's, trailers of bestelwagens. biedt het merk Kenda zomerbanden aan, maar ook winterbanden.

Kenda Goedkope banden

Op onze site kunt u de populairste bandmodellen tot nu toe ontdekken, zoals de K364 of degene die op een Kargopro aanhangwagen van toepassing zal zijn. Bovendien kunnen autobezitters kiezen tussen de KR10 zomer- of KR19 wintermodellen die tegen gereduceerde prijzen beschikbaar zijn.

Geschiedenis van Kenda

Met 50 jaar ervaring biedt het merk vandaag de dag Kenda innovatieve banden die automobilisten optimale veiligheid bieden. De productievestigingen bevinden zich in Azië, meer bepaald in China en Taiwan. Een band Kenda zal op de markt worden gebracht tegen een zeer concurrerende prijs in vergelijking met de banden die door de grote Europese merken worden verkocht.

Onze aanbiedingen op banden Kenda

Onze site staat vol met banden Kenda tegen lage prijzen. Kijk maar eens naar de kortingen en promoties om korting te krijgen op uw volgende aankoop!