Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

41210 banden

Budget
Banden Sava

Bandenprijzen Sava - Koop een band Sava goedkope

Alle prijzen Sava, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Sava goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Sava is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Sava kopen?

De Sloveense fabrikant is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige banden voor personenwagens. De producten profiteren van de Europese kwaliteit en worden regelmatig getest voor prestatiebeoordeling. De resultaten zijn altijd overtuigend geweest.

Sterke punten Europese productie: Europese productie | hoge prestaties | zuinig

+

Tips voor het kiezen van een band Sava

De Intensa Uhp 2 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Perfecta tot de beste natte grip met een score A van en de Intensa Uhp is de stilste met 66 dB. Gemiddelde bandenprijzen Sava is 90.0 € en de Perfecta is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Sava gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Sava veiligheid tegen een betaalbare prijs

Sava kwaliteit tegen een verlaagd tarief

Als u banden Savakoopt, investeert u in een economische keuze. De kwaliteit wordt niet vergeten, want de producten erven de geavanceerde technologie van een prestigieuze Goodyearfabrikant die de productie van een deel van zijn assortiment banden aan de Kranj-fabriek heeft toevertrouwd. Uw goedkope band Sava staat vast op onze comparator.

Zomerbanden Sava

De zomerbanden zijn geoptimaliseerd om efficiënt te rijden op natte en droge wegen, onder normale omstandigheden, en hebben zowel de interne als externe tests Sava getrotseerd. Zie de Intensa HP-band die zijn prestaties laat zien bij het remmen op nat wegdek. De band Perfecta heeft een hoge kilometrage en een laag brandstofverbruik.

Het winterbereik tegen de laagste prijs

Om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden heeft het merk zijn geconcentreerde winterbanden in het eskimo-gamma Sava gelanceerd. Terwijl de eskimo s3+ een kortere remweg laat zien, gaat de eskimo HP2 de uitdaging aan op ijs en sneeuw.

Geschiedenis van Sava

De geschiedenis van het Sloveense merk gaat terug tot 1920, toen vier ondernemers besloten een fabriek te openen voor de productie van rubberproducten. Pas in 1940 begon het bedrijf met de verkoop van autobanden onder de merknaam Sava. De jaren 2000 werden gekenmerkt door de geleidelijke integratie van het bedrijf Goodyear tot het in 2004 de enige eigenaar van het merk werd. Samen met andere merken werden ze één van de reuzen van de bandenindustrie wereldwijd.

Onze aanbiedingen op banden Sava

Krijg toegang Sava tot kortingen door de prijzen op onze site te vergelijken. Aarzel niet om te profiteren van promoties, ongeacht het type band dat u Sava koopt.