Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

36982 banden

Premium
Banden Hankook

Bandenprijzen Hankook - Koop een band Hankook goedkope

Alle prijzen Hankook, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Hankook goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Hankook is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Hankook kopen?

De Zuid-Koreaanse fabrikant is snel een wereldleider op het gebied van banden geworden. De kwaliteit van de banden is onberispelijk. Een verstandige keuze voor sportbandenliefhebbers.

Hoogtepunten DNA Sportals | Kwaliteit | Lange levensduur | Aantrekkelijke prijs "

+

Tips voor het kiezen van een band Hankook

De Ventus S1 Evo3 K127e Ev is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de Ventus Prime 3 K125 tot de beste natte grip met een score A van en de Kinergy Eco K425 is de stilste met 64 dB. Gemiddelde bandenprijzen Hankook is 146.9 € en de Kinergy Eco K425 is het goedkoopst. Deze maand, 1 mensen hebben banden Hankook gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Hankook een wereldleider in banden

Zomerbanden Hankook

Hankook maakt gebruik van de nieuwste technologie om banden te ontwerpen met grip, prestaties en minder risico op aquaplaning. Het is mogelijk om een goedkope band Hankook te vinden omdat het merk een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding heeft voor een Premium referentie. Kies tussen de zomerband , Ventus S1 Evo2 K117 of de Kinergy Eco K425 (eco-band) voor uw volgende bandenaankoop!

Een referentie voor SUV's

Zeer aanwezig in Australië waar het gebruik van SUV's onvermijdelijk is, worden banden daar als een van de beste beschouwd Hankook . Profiteer van kortingen om I*Cept Hankook Winter winterbanden te kopen tegen lage prijzen. Met een zeer hoog rendement voor SUV's en 4X4's zijn de banden een zekere Hankook waarde voor dit type voertuig. In het bijzonder worden ze als originele uitrusting op Hyundai SUV's gemonteerd. De Winter I-cept Evo 2 W320 sneeuwband is een bestseller.

Geschiedenis van Hankook

Hankook is een Zuid-Koreaanse bandenfabrikant, opgericht in 1941. Dit merk produceert ook batterijen, wielen en remblokken. De banden Hankook zijn referenties in Europa, Australië en Zuid-Korea.

Onze aanbiedingen op banden Hankook

Profiteer van de promoties van onze verkopers om goedkope banden Hankook te kopen. Vind uw banden Hankook tegen de beste prijs dankzij onze bandenvergelijkingsservice