Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

36569 banden

Premium
Banden Pirelli

Bandenprijzen Pirelli - Koop een band Pirelli goedkope

Alle prijzen Pirelli, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Pirelli goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Pirelli is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Pirelli kopen?

Het Italiaanse Pirelli merk is aanwezig op het hoogste niveau van de autosport. Een sportieve identiteit die tot uiting komt in de Ultra High Performance-banden Performances.

Hoogtepunten: Sportieve banden | Tractie | Veiligheid | Lange levensduur

+

Tips voor het kiezen van een band Pirelli

De P Zero (pz4) is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de P Zero Sport tot de beste natte grip met een score A van en de Fr:01 is de stilste met 66 dB. Gemiddelde bandenprijzen Pirelli is 199.7 € en de Angel Scooter is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Pirelli gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

De bandencollectie Pirelli

Topklasse zomerbanden

Ontdek de sportband tegen een Pirelli promotieprijs Cinturato P7 , één van de meest verkochte banden voor personenwagens van het merk. De door hem ontwikkelde technologie is met name Pirelli afgeleid van autorally's, dus geniet van banden met optimale grip.

Koop een SUV-band Pirelli

Kies voor P-Zero Pirelli banden om het remmen en de wegligging van uw SUV te verbeteren. Profiteer van alle knowhow tegen zeer voordelige prijzen Pirelli .

Winter- en 4-seizoenenbanden Pirelli

Ontdek de Seasons Pirelli Fourreeks van all-season banden tegen lage prijzen. In de winter kunt u met Pirelli Winter Snowsneeuwcontrolebanden uw voertuig op besneeuwde wegen onder controle houden.

Geschiedenis van Pirelli

Pirelli is een Italiaans bandenmerk dat in 1872 in Milaan werd opgericht. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de productie van elektrische telecommunicatiekabels en is een van 's Pirelli werelds toonaangevende bandenmerken. Met een sterke aanwezigheid in de autosport, met name in de rally- en circuitsport, is het bedrijf sinds Pirelli 2011 de exclusieve leverancier van het Formule 1-wereldkampioenschap.

Onze bandenaanbiedingen Pirelli

Profiteer van aanzienlijke kortingen op de verschillende banden van dit gerenommeerde merk. Onze bandenhandelaars bieden Pirelli u interessante promoties aan voor de aankoop van goedkope Pirelli banden.