Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

41138 banden

Budget
Banden Gt Radial

Bandenprijzen Gt Radial - Koop een band Gt Radial goedkope

Alle prijzen Gt Radial, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Gt Radial goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Gt Radial is noodzakelijkerwijs beneden!

GT Radial banden zijn een goed compromis tussen prestaties, rijgedrag en een redelijke prijs.

Hoogtepunten Beveiliging | Confort rijdend op | Aantrekkelijke prijs

+

Tips voor het kiezen van een band Gt Radial

De Fe2 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Sportactive 2 Suv tot de beste natte grip met een score A van en de Champiro Winterpro 2 is de stilste met 69 dB. Gemiddelde bandenprijzen Gt Radial is 122.6 € en de Champiro Eco is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Gt Radial gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Informatie over het merk GT Radial

Goedkope maar kwalitatieve GT Radial banden!

Er zijn veel kortingen te ontdekken op de GT Radial Champiro serie zomerbanden. Zelfs als de getoonde prijzen zeer laag zijn, zijn de prestaties van GT Radial-banden toe te juichen. Ontdek de GT Radial Adventturo-banden voor alle seizoenen die een goede manier Savero zijn om veilig te rijden in de zomer en de winter.

Geschiedenis van GT Radiaal

GT Radial is een van de grootste bandenfabrikanten in Azië. Opgericht in 1951 en gevestigd in Indonesië, dicht bij de rubberboomplantages, is GT Radial snel gegroeid van een kleine fietsbandenfabriek tot de grootste bandenfabriek in Zuidoost-Azië. Het merk behoort tot de top 20 van bandenfabrikanten ter wereld. In 2005 nam de multinational Michelin een aandeel in het bedrijf en promootte daarmee de expansie van het bedrijf, terwijl de kwaliteit van de banden werd verbeterd.

Onze aanbiedingen op GT Radial banden

De GT Radial is een van de meest betrouwbare merken met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding. Door te vergelijken op onze site kunt u nog meer besparen op de aanschaf van uw GT Radial banden. Profiteer van de beschikbare promoties om te profiteren van de laagste prijs op uw zomerbanden, winterbanden en 4x4-banden!