Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

34116 banden

Budget
Banden Federal

Bandenprijzen Federal - Koop een band Federal goedkope

Alle prijzen Federal, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Federal goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Federal is noodzakelijkerwijs beneden!

In de zomer en de winter geven de banden u een perfecte Federal grip op de weg om elk risico op slippen te vermijden, maar ook om u in alle rust te laten rijden.

Hoogtepunten Behandeling | Confort rijdend op | Goede prijs-kwaliteitverhouding

+

Tips voor het kiezen van een band Federal

De Evoluzion St 1 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de St 1 tot de beste natte grip met een score B van en de Formoza Gio is de stilste met 71 dB. Gemiddelde bandenprijzen Federal is 167.2 € en de Evoluzion St 1 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Federal gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Een compleet assortiment met Federal

Het merk Federal dat zowel zomer- als sneeuwbanden produceert. U kunt de band Federal Ecovan dan bestellen voor lichte vrachtwagens, terwijl het model Couragia AT ideaal is voor eigenaars van een personenwagen of een 4x4. Automobilisten zullen de S S-band tegen een Federal 595 Evo lage prijs kunnen kopen. Op onze site vindt u de ideale korting op de band die bij u past.

Winterbanden Federal

Voor deze winter zal uw keuze zeker de bestseller zijn van dit merk dat de nieuwe Federal Himalaya SUV-band is. De chauffeurs van een 4x4 kunnen ook kiezen voor het Himalaya WS2-model. Met dit laatste krijgt uw voertuig een perfecte grip op de meest bevroren en ijzige wegen! Profiteer van de vele promoties op de bovengenoemde banden dankzij onze vergelijker.

Geschiedenis van Federal

De Federal bandenfabrikant werd in 1954 in Taiwan opgericht. Sindsdien is de geschiedenis gekenmerkt door verschillende samenwerkingen, zoals die van 1960 tot 1979 met . Dan, Dunlop heeft ook toegestaan om een onschatbare know-how te Federal verwerven in de periode 1981 tot 2000. Tegenwoordig is dit merk volledig onafhankelijk en worden de banden gedistribueerd in ongeveer 70 landen.

Onze aanbiedingen op banden Federal

Denkt u eraan om een model te nemen voor Federal uw bandenaankoop? De prijzen voor Federal goedkope banden worden op onze website verlaagd. Het beste wat je kunt doen voordat je besluit om te vergelijken.